juni 20, 2024

Nieuws en U

U maakt het nieuws, wij verzorgen de boodschap.

Wat is Boom Boom lemon?

De film ‘Kate’ scoort goed bij Netflix en deze Kate doet veel Japanners dood maken, maar laat ook haar interesse in Boom Boom lemon blijken. Maar wat is dat nu: Boom Boom lemon. Wij zochten het uit.

Boom Boom Lemon is een Japanse frisdrank die voorkomt in deze Netflix’ nieuwe actiethriller Kate. De nieuwe film uit 2021 volgt hoofdpersoon Kate (Mary Elizabeth Winstead), een getrainde huurmoordenaar, terwijl ze probeert te ontsnappen aan de moordzaken. Nadat ze een kans op het werk heeft gemist, realiseert Kate zich dat ze vergiftigd is en nog maar weinig tijd meer te leven heeft. Ondanks haar op handen zijnde dood zoekt ze wraak terwijl ze op jacht gaat naar de persoon die verantwoordelijk is voor haar vergiftiging met een radioactieve stof. De frisdrank wordt in de hele film genoemd en veroorzaakt een onwaarschijnlijke vriendschap tussen Kate’s nieuwe vriend Ani, die beiden een wederzijdse waardering hebben voor de koolzuurhoudende drank.

Helaas lijkt Boom Boom Lemon fictief te zijn, wat betekent dat het alleen bestaat binnen het universum van de Netflix-film.