april 25, 2024

Nieuws en U

U maakt het nieuws, wij verzorgen de boodschap.

Rapper boef neemt afstand van coronacampagne

foto hetartiestenburo

“In het begin van de coronapandemie ben ik door mijn management gevraagd mee te werken aan een campagne voor het RIVM om jongeren te informeren over wat het coronavirus is”; verklaard Rapper Boef in een statement op Insta “Zelf was ik ook nog onwetend. Ik ging in gesprek met een arts, sporter en een ex-Covid patiënt. We zijn nu twee jaar verder en ik sta niet achter het beleid van de overheid.”

„Maar ik sta voor vrijheid. Wat er nu gebeurt met plannen voor een 2G-beleid, lockdowns waar ondernemers door kapot gaan en de zorg die maar niet opgeschaald wordt, is iets wat we later niet aan onze kinderen kunnen uitleggen”, schrijft hij. „Met de kennis van nu knaagt het aan mij dat ik mee heb gedaan aan de campagne van de instanties die dit beleid uitvoeren.”

De rapper wil het geld dat hij destijds met zijn inzet voor de campagne verdiende, naar eigen zeggen € 20.000,- aan een goed doel schenken of aan zijn volgers. Zijn statement levert in ieder geval al veel respect onder de lezers van verschillende social media:

Wel jammer dat Boef er 2jaar over moest doen, om door te krijgen dat hij mee deed met die grote zwendel. Maar toch, beter laat dan nóóit!

Goed van Boef. Rest mij de vraag; Als hij €20.000 heeft gehad,wat zou Eva Jinek, Beau van Erven Dorens en Humberto Tan gehad hebben???