april 25, 2024

Nieuws en U

U maakt het nieuws, wij verzorgen de boodschap.

Gommers blijft onder vuur liggen: ‘schaam je!’

Een kleine week geleden schreef arts Felix van der Wissel in een open brief aan Dierik Gommers over zijn stuitende verbazing:

Beste Diederik,
Waar ben je in hemelsnaam mee bezig? Hoe kan jij als arts oproepen om ongevaccineerden harder aan te pakken en daardoor de tweedeling in de maatschappij verder aan te wakkeren?
Hoe kun jij je voor dit karretje van Hugo blijven laten spannen? Ik neem werkelijk aan dat je dit niet meent!? Want immers wij zijn artsen en wij maken geen onderscheid wie wij helpen of je nu 2 pakjes per dag gerookt hebt en longkanker krijgt of dat je motor rijdt en in de poeier binnen komt, we helpen! Door nu de bal te spelen op de ongevaccineerden, als dokter, is spelen met vuur.
Ik voorspel je dat over een maand de IC’s vol liggen met gevaccineerden omdat het vaccin minder werkzaam zal zijn en de Coranapas vrij spel geeft aan geïnfecteerde gevaccineerden.
Gaan we dan de rokende of motorrijdende, de drinkende gevaccineerden niet meer toe laten? Doe jij dan ook een oproep aan de politiek om al deze mensen die door hun desastreuse lifestyle op de IC liggen (immers 10% heeft geen onderliggend Lijden) strenger aan te pakken? Of ga je nu eens voor je personeel staan en ga je Hugo echt eens de waarheid zeggen dat het overheidsbeleid de afgelopen jaren de echte oorzaak is dat er 27.000 verpleegkundigen de zorg hebben verlaten het afgelopen jaar en dat er daardoor een IC bedden tekort is?In plaats daarvan wijs jij liever een zondebok aan in de vorm van ongevaccineerden? De mensen die kwetsbaar zijn, de ouderen, zijn praktisch allemaal gevaccineerd. Op de 17 miljoen mensen 1200 IC bedden hebben, is vragen om problemen. Ongenuanceerde uitspraken door álle ongevaccineerden over één kam te scheren, is zeer schadelijk en past niet bij iemand met jouw functie! Vaccineren horen wij als artsen te adviseren bij mensen waarbij het medicijn niet erger is dan de kwaal en het medicijn significant beter is dan niets doen, ter voorkoming van ernstig ziek zijn of overlijden.
Na het schrijven bleven de reacties binnen stromen: De ‘15 minutes of fame’ hebben zijn ego opgeblazen en zijn naar zijn bol gestegen. Kwam hij maar zo voor het personeel op…
Hoeveel geld zou deze “arts” krijgen voor zijn leugens????? en nog een boodschap van een Duitse reageerder: Beste Felix van der Wissel ik woon net over de grens in Duitsland in het ziekenhuis hier zijn 16 van de 23 IC bedden bezet met gevaccineerde mensen die complicaties hebben na vaccinatie. Ontstoken hartzakjes / verhoogde bloeddruk in longvaten en daardoor gevuld met vocht etc etc. Nederland loopt ongeveer 2 maanden achter dus u verwachtingen zijn juist. Diederik Gommers is geen arts, want een arts die elke keer als bij aan de talkshow tafel gaat zitten en daarvoor het maandsalaris van een verpleegkundige ontvangt terwijl er in zijn ziekenhuis de mensen de benen onder hun gat lopen mag zich in mijn ogen geen arts noemen. Deze man heeft een commercieel belang niet meer en niet minder. Het is een roeping om arts te zijn en het enige wat je wil is mensen een waardig en zo gezond als mogelijk leven bieden, dat is bij deze commerciële propaganda tijger absoluut niet het geval.