juni 20, 2024

Nieuws en U

U maakt het nieuws, wij verzorgen de boodschap.

Wereldwijd protesten tegen overheidsmaatregelen

Er komt steeds meer weerstand tegen de verschillende overheidsmaatregelen. Wereldwijd gingen vandaag 100.000-en mensen de straat op. Zowel in Frankrijk, Italie en Australie waren massale protesten. Helaas bleef de wereldwijde media achter in de berichtgeving. Ook in Amsterdam gingen mensen de straat op. Rond de 7.000 mensen liepen er mee in de demonstratie. Een stuk minder dan vorig weekend, maar nog steeds een duidelijke boodschap.

Ook steeds meer BN-ers spreken zich openlijk uit tegen de overheidsmaatregelen.  Zo schreef Doutzen Kroes op Instagram aan:

‘De afgelopen maanden waren erg rustig zonder sociale media 🙂 Een deel van mij wilde ontsnappen in mijn familiebubbel en alles aan het geloof overlaten. Dat deel van mij gelooft in de kracht van bewustzijn, dat alles waar je energie aan geeft zal groeien. Dus ik probeerde het negatieve te negeren en me op het positieve te concentreren. Maar op dit moment kan ik mijn ogen niet langer sluiten voor het onrecht dat recht voor onze neus gebeurt. Andere mensen hebben me hoop en kracht gegeven met hun moed om op te komen voor onze rechten. Ze raakten mijn hart en inspireerden me om hetzelfde te doen. Dus hoewel mijn handen trillen terwijl ik dit schrijf, voel ik dat het tijd is om moed boven comfort te kiezen en mijn waarheid te spreken: Ik zal niet worden gedwongen om te schieten. Ik zal niet worden gedwongen om mijn gezondheid te bewijzen om deel te nemen aan de samenleving. Ik accepteer geen uitsluiting van mensen op basis van hun medische status. Vrijheid van meningsuiting is een recht dat het waard is om voor te vechten, maar we kunnen dit alleen oplossen in vrede en liefde! Geef de fakkel van hoop en liefde door en spreek je waarheid. ️’