april 25, 2024

Nieuws en U

U maakt het nieuws, wij verzorgen de boodschap.

Machteloze woede bij steeds groter deel van de bevolking

Terwijl de reguliere media op dagelijkse basis het beleid van de overheid verkondigd groeit de machteloze woede van een groot deel van de Nederlandse bevolking. Door ook Baudet onder het vergrootglas te leggen probeert men nogmaals neer te zetten dat zijn uitspraken zeer schadelijk zijn, terwijl een groot deel van de bevolking hetzelfde denkt. De storm aan kritiek op het 2G beleid zwelt aan.

Een reactie die we noteren op social media zegt alles: @DisselJaap waar zijn jullie mee bezig?De boel verdraaien. #Ongevaccineerden beschermd? Kunnen ze zelf keurig doen met behoud van #vrijheid het is puur de #gevaccineerden belonen& elkaar laten besmetten zodat ze het gevoel krijgen dat de prik niet voor niks was.

Een andere reactie: ‘Verplicht laten prikken met een experimentieel vaccin? RTL, al op de hoogte van de berichten dat de vaccinatieschades steeds alarmerender worden! Drie keer moeten prikken binnen drie maanden? Vaccins werken niet maar belangrijker wat gebeurt er met je immuunsysteem? Misdadig?’

Ook de media krijgt er van langs:
Replying to @RTLnieuws: Als de groep mensen die niet gevaccineerd kunnen worden klein genoeg is, is uitsluiting blijkbaar ok. Racisten hebben een soortgelijke mentaliteit.
Lekker het voorwerk aan het doen RTL? Alvast de massa voorbereiden op de volgende stap ver over de grens van het acceptabele? Voelen jullie je nou niet doodziek, als je jezelf in de spiegel aankijkt en weet dat je het propaganakanaal van een foute regering bent?
@RTLnieuws is ons al aan het masseren, de #2GRegel mag er nooit komen en voor wegkijken is het nu te laat en wat gaan jullie doen, eens een keer kritisch naar
@hugodejonge kijken en een eerlijk verhaal schrijven voor de burgers